joi, 10 septembrie 2015

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Bucura-te de un ten care nu-si dezvaluie varsta, cu ajutorul gamei NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, cea mai avansata solutie anti-rid ce reintinereste aspectul tenului, determinand celulele sa se comporte din nou ca unele tinere.

Gama NIVEA Cellular Anti-Age contine un cocktail eficient si inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie si creatins, o combinatie perfecta ce lupta activ impotriva semnelor imbatranirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de aparitie a ridurilor, reda fermitatea si creste nivelul de elasticitate al pielii.

Formula unica a noii game NIVEA CELLULAR ANTI-AGE patrunde in straturile profunde ale epidermei, imbunatatind activitea celulara si oferind tenului un boost de tinerete.

Ai înceredere in tine si în frumusetea ta cu noua gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE care iti va ajuta tenul sa se comporte si sa arate ca unul tanar!

Recomandari pentru un ten care nu-si dezvaluie varsta:


- Ingrijeste-ti zilnic tenul cu ajutorul cremei de zi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Pret recomandat: 61.58 Lei


- Lupta impotriva ridurilor si in timpul somnului, cu ajutorul cremei de noapte NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Pret recomandat: 61.58 Lei


- Pentru a te bucura din plin de efectul de intinerire de la NIVEA, completeaza ritualul de ingrijire anti-rid cu crema pentru ochi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Pret recomandat: 52.39 Lei


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo