luni, 19 octombrie 2015

Smokey de Toamna ( Melkior)

Hy pretty girls.
Pentru azi v-am pregatit un Smokey eyes foarte simplu, perfect pentru Toamna realizat doar cu produse Melkior.
Inca de cand mi-a intrat in colectie fardul de pleoape Volcano de la Melkior ( un caramiziu roscat sidefat) visam la un machiaj de Toamna perfect in combinatie cu aceasta nuanta.


Fardurile Melkior pe care le-am folosit sunt : 
- whisper white
-  vedeta acestei Toamne dar si a machiajului volcano
- brownie
- diaphane

Inainte de aplicarea produselor am aplicat un primer iar apoi la baza genelor am trasat o linie de Eyeliner & Khol pencil in nuanta Black de la Melkior.
Apoi am aplicat fardurile peste. Pe pleoapa mobila am aplicat brownie, in pliu volcano, deasupra si putin peste volcano diaphane iar pentru iluminare am aplicat whisper white.
Whisper white este unul din fardurile mele preferate, un alb sidefat foarte pigmentat perfect atat pentru machiajul ochiilor cat si ca iluminator.
Secrectul machiajului Smokey consta in belnding, in amestecarea fadurilor astfel incat sa nu se observe trecerea dintre farduri.

Sprancenele le-am conturat cu Kit-ul de la MUA.
Ca si mascara am folosit noul rimel de la Revlon, Photoready 3D Volume pe care il ador (promit sa revin cu mai multe detalii).
Pentru machiajul buzelor am folosit noul ruj de la Golden Rose,  Matte Lipstick Crayon in nuanta 10, un roziu inchis.
Poza fara blitz.


Ati incercat fardurile celor de la Melkior?  Cum vi se par?

Invitatie Melkior:

I am Dangerous this Halloween!

Cum te pregatesti anul acesta de Halloween? Care este personajul pe care vrei sa-l interpretezi? Pentru petrecerea de Halloween te inspira imaginea unei stafii, a unei vrajitoare, a unui monstru, vampir, schelet umblator sau a Contelui Dracula?

Este perioada din an in care machiajele de groaza pun stapanire pe toti cei care cred in spiritul Halloween, indiferent de varsta. 

Melkior te provoaca sa intri in joc si sa incerci un machiaj in tonuri alb-negru cu accente discrete de rosu.


* Dangerous Face

*** Vino in Magazinele Melkior si pregateste-te pentru Halloween!

1. Vino sa te machiezi gratuit in magazinele Melkior (alb/negru/rosu).

2. Fotografiaza-te cu acest machiaj Dangerous!

3. Posteaza poza pe pagina ta de Facebook mentionand hastag #melkior2015 


Oja perlata Blac&White! Melkior a creat o Oja perlata Blac&White care poate fi folosita ca atare sau ca un top coat peste diferite nuante de oja, dar cu precadere albe si negre. Contine particule bicolore care dau un farmec special manichiurii. Pret 29 lei www.melkior.roPentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo