miercuri, 14 octombrie 2015

Toamna in culorile parfumurilor C-THRU

Sezonul acesta, brandul de parfumerie C-THRU dezvaluie cele patru game dedicate personalitatilor complexe si capricioase ale femeii. Aceasta este transpusa intr-o panza de note ce evoca universuri multicolore. Femeia este invaluita in straturi fine, inmiresmate, ce aluneca treptat si dezvaluie secretele acesteia.


Black Beauty este definit de o inima generoasa de vanilie clasica, alaturata orhideei exotice ce este invaluita intr-o boare subtila de citrice jucause si condimente incitante. Notele intrigante sunt echilibrate de o baza de santal, ambra si paciuli.

Disponibil in variantele apa de toaleta (EDT) 30ml – 32 lei si 50ml – 43 lei

Luminos, cald si senzual, parfumul Pure Illusion imbraca inima fină de iasomie si bujor alb radiant in note subtile de bergamota, piersica blanda alba si coacaze. Lemnul de santal, moscul alb si vetiverul subliniaza razele irizante ale parfumului.

Disponibil in variantele apa de toaleta (EDT) 30ml – 32 lei si 50ml – 43 lei

O oaza de relaxare, Emerald Shine straluceste a lotus si citrice revigorante si imprumuta din energia padurii note de mure si coacaze. Miezul parfumului este dulce si senzual datorita elegantei trandafirului, violetei si crinului. Oaza este acoperita de un val subtil de cedru, santal si mosc.

Disponibil in variantele apa de toaleta (EDT) 30ml – 32 lei si 50ml – 43 leiAtingerea fina, pretioasa, a parfumului Golden Touch este suficientă pentru a desena povesti spumoase, extravagante si pline de senzualitate. Bogatia ametitoare a iasomiei, bergamotei si portocalei se disipează la o simpla miscare a degetelor femeii luminoase, in timp ce naturaletea pregnanta a moscului si paciuli innobilează atingerea.Disponibil in variantela apa de toaleta (EDT) 30ml – 32 lei 


Tu pe care l-ai alege?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo