marți, 29 decembrie 2015

Culoarea anului 2016Era de astepatat... puteam sa jur ca o sa avem cat de curand un "an pastelat". Nu stiu de ce dar cred ca cei de la Pantone  s-au inspirat din  unghiutele, machiajele si nuantele pastelate vazute la bloggerii, modelele si vedetele din ultima vreme.
Eu una asa vad anul 2016.. un an pastelat si plin de culoare.
Pantone a ales deja culorile anului 2016: Rose Quartz si Serenity sau PANTONE 13-1520 si PANTONE 15-3919.  Dap ati citit bine, pentru anul ce urmeaza avem 2 culori vedeta, 2 culori frumos pastelate. : Rose Quartz si Serenity .


 „Intrand in 2016, am dorit sa redam senzatia pe care am avut-o si in 2015- aceea ca oamenii vor sa opreasca pentru o clipa fluxul de informatii, sa spuna stop (...) prin culori care sunt linistitoare, reconfortante, calde si ofera un sentiment de siguranta", si-a justificat alegerea Leatrice Eiseman, Director Executiv al Institutului Pantone. 

Rose Quartz

Rose Quartz este culoarea anului 2016 care te va duce cu gandul la o lume calma, pasnica si reconfortanta, „un ton persuasiv, dar totusi bland, care exprima compasiunea".

Bineinteles cam am fost tare incatata cand am vazut culoarea aleasa de cei de la Pantone. Culoarea mea preferata, roz a fost si va ramane cea mai vesela si dulce culoare.


Serenity

De partea cealalta, albastrul intitulat Serenity de cei de la Pantone este o combinatie de baby blue si bleu ciel, aerat si imponderabil. A fost descris drept o nuanta transcendentala, care ne racordeaza la spatiul etern al universului si ne aminteste ca suntem cu totii o particica, apartinand aceluiasi intreg.

O nuanta de blue foarte cuminte si interesanta. Nuanta asta de albastru ma duce cu gandul la ceva pur... ma linisteste.


Ambele culori sunt superbe si abia astept sa vad ce noutati si produse ne-au pregatit (in aceste 2 nuante ) in 2016 si restul brandurilor.
Care este preferata voastra?

Ne "auzim" la anu' pana atunci va astept pe facebook.
Sper ca 2016 sa va aduca tot ce nu a reusit 2015.
Pupici.


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

4 comentarii:

  1. ador combinatia celor doua culori ...super articol :*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac foarte mult ambele culori si abia astept sa abuzez si eu de ele in anul ce urmeaza. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo