sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Warm Vanilla Sugar


Siiii o spun din nou... ador mirosul de Vanilie, atat in produsele mele cosmetice, parfumele, cremute si asa mai departe cat si in bauturi si praji. Si nu in ultimul rand ....iubesc Coca Cola Vanilla.
Cand am descoperit gama Warm Vanilla Sugar de la  Bath & Body Works mi-am zis ca asta este mirosul meu preferat de Vanilie, desi iubesc mirosul de Vanilie in orice "forma".

Nu sunt foarte familiarizata cu produsele Bath & Body Works, stiu doar ca au cele mai frumos parfumate produse, in sensul bun al cuvantului. Au o gama larga de produse, sunt foarte cunoscute in America (si nu numai), au foarte multi "fani". Acestia detin produse pentru corp, maini, buze, lumanari parfumate, produse pentru baie, body misturi , parfumuri si asa mai departe.
Daca nu ma insel la noi nu se gasesc asa usor insa am vazut pe facebook niste pagini care vand produsele lor.

Singurele mele produse de la ei sunt 2 produse din gama Warm Vanilla Sugar, asa cum spune si titlul de astazi. Un body mist si o lotiune pentru corp. Ambele au un miros foarte placut si dulce de Vanilie. 
Lotiunea pentru corp vine in varianta de  88 de ml, intr-un ambalaj destul de practic.
Mirosul se mentine cateva ore pe corp, este hidratanta si intra foarte repede in piele. 

Body mistul vine in varianta de 88 de ml, (preferatul meu) are in dotare o pompita care ajuta la dozarea produsului. Mirosul este wooow... daca as putea l-as folosi in fiecare minutel.

Folosite impreuna mirosul de Vanilie sa mentine cateva ore bune.
Ador sa le folosesc dupa ce ies din dus. Mi se par perfecte pentru aceasta perioada. Nu au un miros de Vanilie si atat... au un miros asa cum spune si denumirea gamei warm, cald. 
Suna ciudat, stiu dar chiar chiar are un miros special de Vanilie.


Era sa uit.... produsele mi le-a oferit Alina de la justanangel.net . Cu Alina am facut primul meu swap de beauty, cu o bloggerita (lasand la o parte schimburile face 2 face).
Pe canalul meu de YouTube gasiti un Unboxing.
Thank you Alina... din nou.


Folositi produse Bath & Body Works?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. Vreau să încerc de o grămadă de timp produsele Bath & Body Works, poate o să ajungă cândva și la noi.
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo