joi, 7 aprilie 2016

B.U. lanseaza Golden KissB.U. lanseaza Golden Kiss, parfumul ce capteaza perfect celebrarea exprimarii sinelui. Aurie si luminoasa, noua gama este un deliciu olfactiv ce evoca spiritul autentic si efervescent al celor care se bucura de aura lor unica. B.U. Golden Kiss inglobeaza fragmente de visuri marete, zambete largi si bucati de povesti.

O noua aroma B.U. si pielea se simte sarutata
B.U. Golden Kiss simbolizeaza acea sclipire personala, pretioasa, provenita din magia interioara a fiecarei fete B.U., magie ce ia nastere din imbratisarea adevaratei esente. Este sclipirea fiecarui moment in care este ea insasi.
Recipientul pretios auriu dezvaluie aroma floral-fructata; primele atingeri sunt blande si proaspete, compuse din note de mar verde, para dulce si bergamota. Cu o inima radioasa precum spiritul celor curajoase, aromele de iasomie senzuala, pruna si violete imbina personalitatile complexe ale fetelor B.U. Intregul ansamblu este echilibrat de o baza vanilata, cu atingeri de lemn de santal si mosc, o adiere suava si pregnanta cu aroma vesela, scanteietoare.

Golden Kiss – despre arta de a fi tu
Noul parfum este o expresie a feminitatii subiective, iar auriul este un statement despre frumusetea de a fi tu insati. Complex si solar, universul Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este libera sa se exprime spontan si autentic, iar rasetele zgomotoase sunt mici marturii ale increderii in sine. 

Parfumul este disponibil in urmatoarele variante:
B.U. Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, pret 36 lei
B.U. Golden Kiss Natural Spray 75 ml, pret 18 lei
B.U. Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, pret 9.50 lei
Suna tare, tare bine... abia astept sa il vad in magazine, e musai sa il testez.
Folositi produse B.U?
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

6 comentarii:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo