vineri, 15 aprilie 2016

#BUnofilter

#BUnofilter
Provocarea de a fi tu insati

Jucausa. Timida. Rebela. Stangace. Seducatoare. Curajoasa. Optimista...  
In lumina clara, fetele B.U. sunt exact asa cum simt ele ca sunt. #BUnofilter reprezinta indemnul pentru fetele de pretutindeni de a se exprima liber. Universul #BUnofilter reda frumusetea si complexitatea realului. Cu spirit tanar si care dezvaluie atat de multe si diferite personalitati parfumate, brandul sarbatoreste diversitatea si multiplele atitudini exploratoare ale adolescentelor. Fiecare parfum descrie cu note intense microuniversurile colorate ale fetelor B.U. care isi imbratiseaza particularitatile. 
Sunt cine vreau eu sa fiu!


Universul #BUnofilter
Valorile prezente ale brandului separa ce este real de artificial si incurajeaza cel mai autentic si spontan Eu. Exploziile de sentimente, emotiile si toate starile contradictorii sunt creatoare de frumos menit sa fie exprimat. #BUnofilter este despre libertatea, bucuria si distractia de a fi tu si despre a nu te limita. Universul #nofilter nu se supune regulilor si isi afiseaza adevaratul spirit fara a fi alterat de lupa gigantica a monotoniei. B.U. este o paleta infinita de aure magice cu care sa te joci si care reflecta perfect personalitatile fiecareia. 
Viziunea B.U.
B.U. exprima realitatea noii generatii in care individualitatea construieste o lume cu mult mai interesanta si complexa, ce merita a fi descoperita. Brandul considera ca atunci cand fetele sunt autentice si fidele sentimentelor lor, acestea creeaza o lume mai buna, o lume a acceptarii si a iubirii. Frumusetea realitatii consta in caracterul spontan si divers al acesteia, astfel, B.U. renunta la filtre si se intoarce la muza lui, fiecare fata.
... Amuzanta. Galagioasa. Relaxata. Creativa. Just B.U. #Bunofilter


Actiunea #BUnofilter
Pentru a sarbatori diversitatea #nofilter, B.U. lanseaza microsite-ul celei mai ample galerii de momente fara filtru: www.BUnofilter.com. In perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de noua saptamani, microsite-ul va lansa cate o provocare ce vine cu premii saptamanale si se incheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare saptamana se prezinta sub semnul unei stari de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove si passion. Fetele sunt invitate sa se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa in cadrul concursului, acestea trebuie sa urmeze trei pasi:
1. Sa selecteze o fotografie personala;
2. Sa aleaga o stare de spirit dintre cele disponibile in website;
3. Sa incarce fotografia.
Participantele se vor bucura de premii saptamanale ce constau in kituri pretioase cu produse B.U. Golden Kiss si vor fi extrase prin random.org.
Pentru marele premiu vor fi luate in considerare toate inscrierile din cele noua saptamani. In urma unei jurizari, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul si originalitatea vor fi rasplatite cu o sedinta foto profesionista in care castigatoarea #BUnofilter isi va dezvalui aura colorata. 
Microsite-ul #BUnofilter este o colectie de momente personale, ce ilustreaza diversitatea si frumusetea fetelor de pretutindeni si surprinde, prin ochii acestora, realitatea complexa.
Concursul are o extensie in store ce surprinde fetele care cumpara produse Golden Kiss cu premii instante golden. Acestea le pot ridica de la standurile B.U. si vor fi ghidate de promoteri sa urce pe microsite o fotografie cu o stare de spirit B.U.

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo