vineri, 29 aprilie 2016

C-THRU Tender Love, parfumul unei idile romantice


Picaturi de ploaie calda, zambete, voie buna si un parfum nou, care devine inconfundabil. 
C-THRU lanseaza Tender Love si creeaza povesti vesele cu printese moderne indragostite de dragoste si de frumos. Romantice, exuberante si pline de viata, printesele pornesc in aventuri colorate. Orasul devine scena lor, unde stralucesc si se bucura de frenezia de a fi ele insele. 


Notele ce compun C-THRU Tender Love
Fructat, proaspat si feminin, Tender Love se deschide cu accente vesele si delicioase de para, mandarina si bergamota. Treptat, acestea se disipeaza intr-o inima generoasa de iasomie, violete si floare de lotus, ce transpun spiritul celor care se joaca cu feminitatea lor. Parfumul este echilibrat cu note finale de mosc, chihlimbar si vanilie. Tender Love este mireasma ce invaluie fiecare poveste de dragoste intr-o aura magica, luminoasa, asemena unei perdele de raze solare.

Povestea Tender Love
Tender Love este un caleidoscop de stari si laturi ale personalitatilor colorate. Cu esenta ludica si feminina, noul parfum este inceputul povestilor de dragoste, cu aventuri vesele si eroine stylish. Notele sale creioneaza cadre feerice si transforma urbanul intr-un univers solar, unde fiecare se exprima liber, in nuante varatice. 

C-THRU Tender Love este disponibil in urmatoarele variante:
Eau de Toilette 30ml, 32 lei
Eau de Toilette 50ml, 43 lei
Deo Body Spray 150ml, 12,5 leiPentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo