sâmbătă, 23 aprilie 2016

Tesori d'Oriente Mosc AlbTesori d’Oriente Mosc Alb – armonie si delicatete

Din tinuturile cele mai indepartate ale Orientului, au fost aduse peste mari si tari ingrediente pretioase pentru femeia delicata. Tesori d’Oriente le-a inclus cu atentie si pretuire in produsele de ingrijire, astfel incat femeile de pretutindeni sa se poata bucura de esentele fine.
Un ritual cu trei pasi mai aproape de Orient 

Cele trei etape ale rasfatului sunt redate prin prospetimea cremei de dus si a cremei de baie, prin delicatetea cremei de corp si prin parfumul seducator al apei de toaleta. Dupa ce isi imbraca trupul cu rochia fina, tesuta din ingredientele luxuriante ale gamei Tesori d’Oriente, aceasta raspandeste notele misterioase de mosc. 
1. Aromele moscate ale cremei dus si cremei de baie persista timp indelungat, iar produsele hidrateaza eficient pielea chiar din timpul utilizarii, sub dus. 
2. Crema de corp hidrateaza in profunzime, pielea ramanand fina si moale chiar dupa prima aplicare. Parfumul moscat se simte timp indelungat, purtandu-te cu gandul ore in sir catre taramuri indepartate. 
3. Deodorantul poate fi aplicat pe brate, abdomen si picioare, pentru un plus de prospetime, iar apa de toaleta aplicata in puncte strategice (gat, incheieturi) completeaza tabloul ce are ca punct central moscul alb. 
Gama Tesori d’Oriente cu Mosc Alb rasfata simturile si scoate in evidenta rafinamentul, delicatetea si puritatea femeii invaluite intr-o aura misterioasa.


Gama completa consta in : crema de dus, crema de baie, deodorant, apa de toaleta si crema de corp. 

Psssst... eu am incercat crema de dus, miroase si se simte demential pe corp. Iar mirosul chiar persista foarte bine.
Nu usuca pielea, reuseste sa transforme baia intr-un rasfat parfumat.
Iar ambalajul este tare interesant.
Trebuie sa recunosc ambalajele Tesori arata tare bine.Ati incercat produse din aceasta gama?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo