vineri, 20 mai 2016

B.U. Active Release
B.U. lanseaza antiperspirantul in action Active Release

B.U. lanseza partenerul perfect pentru zilele toride de vara: antiperspirantul in action Active Release are o formula imbogatita cu extracte de flori salbatice si tehnologie de eliberare parfum ce asigura protectie indelungata (48 ore) prin eliberarea treptata a aromelor.
Tehnologia de incapsulare ce neutralizeaza mirosul neplacut
B.U. in action Active Release aduce impreuna parfumul revigorant si tehnologia inovatoare a incapsularii, care elibereaza treptat parfumul de flori salbatice in timp ce protejeaza pielea axilei impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pe tot parcursul zilei. Datorita acestei tehnologii, mirosul neplacut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intra in contact cu transpiratia, notele florale asigurand o senzatie placuta indelungata.

Piele fericita, tesaturi protejate
Noul antiperspirant din gama in action nu lasa urme albe si protejeaza tesaturile hainelor. B.U. in action Active Release este prietenos cu pielea sensibila si este testat dermatologic. Epiderma ramane hidratata, este regenerata, pastrandu-si aspectul fin, suplu si mentinand senzatia de confort. 
B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu in actiune si care iubeste senzatia de prospetime. 
Gama in action contine si urmatoarele variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin si Tender Touch. 
B.U. in action antiperspirant, 150 ml – pret 10 lei

Ati incercat deodorantele B.U? Cum vi se par?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca n-am incerat pana acum antiperspirante B.U. insa faptul ca promite 48 h de protectie si eliberarea treptata a aromelor ma face sa-mi doresc sa testez B.U. active release.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat niciun produs din gama de deodorante Bu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat niciun produs din gama de deodorante Bu.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo