sâmbătă, 18 iunie 2016

Shower Cream, Lemon & Vanilla Mousse

B.U. in action Shower Cream, Lemon & Vanilla Mousse – and feel the pleasure!

B.U. aduce in prim-plan in aceasta vara o prajitura delicioasa... nu la micul dejun, ci la dus! Gamei de geluri de dus in action i se alatura  Lemon & Vanilla Mousse.
O combinatie YUMMY

Feel Positive este vibratia acestei veri! Crema de dus B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse, cea mai recenta lansare a gamei, combina doua ingrediente savuroase, intr-un mix de prospetime si delicatete. Lamaia are proprietati de curatare si tonifiere a pielii si ii confera o stralucire aparte, pentru senzatia instanta de energie. Vanilia, pe langa mirosul seducator, are efect antioxidant, lasand pielea supla si parfumata timp indelungat.
Complex hidratant ce rasfata pielea 
Formula imbogatita cu complexul Nutri-Moist System contine agenti emolienti ce hidrateaza si catifeleaza epiderma. Textura cremoasa este ca o atingere delicata, iar spuma parfumata transforma minutele in dus intr-o experienta senzoriala ce combina aromele yummy cu ingrijirea intensa a pielii. Hidratare si indulcirea fiecarei dimineti – momentele de ingrijire se transforma intr-un ritual pastelat de rasfat nu doar pentru piele, ci si pentru simturi. 
Crema de dus B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse este doza zilnica de prospetime si hranire a pielii intr-o combinatie delicioasa! 
Cremele de dus B.U. in action sunt disponibile in urmatoarele variante:
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered!
B.U.  in action My Yummies! Pistachio & Macaron – and get spoiled! 
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy!

B.U. in action shower cream, 250 ml – 9 lei

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo