duminică, 3 iulie 2016

Ritualuri revigorante cu Tesori d’Oriente


Tesori d’Oriente a creat cadrul perfect pentru rasfat in zilele toride ale verii, cand pielea si simturile au nevoie de ingrijire sporita si rasfat.
Cremele de baie si cremele de dus Tesori d’Oriente curata si parfumeaza pielea, texturile bogate si hranitoare ale acestora si notele orientale specifice reprezentand un adevarat rasfat in momentele-cheie ale zilei. Dusul fresh de dimineata si baia reconfortanta de seara se transforma in ritualuri luxuriante inspirate de misterul taramurilor orientale, unde experientele simturilor se imbina cu bogatia de culori si aromele desavarsite.
Cremele de baie dezvaluie o textura bogata care hraneste pielea in profunzime si o hidrateaza chiar din timpul utilizarii. Parfumurile pretioase intregesc momentele de relaxare si persista timp indelungat. 
Ambalate in sticle metalice, cremele de baie au un design elegant, iar produsul este usor de aplicat si dozat.

Cremele de baie Tesori d’Oriente sunt disponibile in urmatoarele variante:
500 ml
Pret 18.60 lei fiecare

Hammam hidrateaza pielea datorita uleiului de argan si o imbraca in miresme delicate de iasomie, perfect combinate cu prospetimea florilor de portocal si a clementinelor.

Aegyptus (Egipt) contine extract de lapte de papirus, recunoscut pentru proprietatile sale emoliente si dezvaluie arome senzuale de crin albastru de Nil, condimente si lemn de santal.

Mirra (Smirna) tonifiaza si hraneste pielea cu uleiuri esentiale, invaluind-o in mireasma enigmatica a smirnei, pentru un parfum misterios si ingrijire intensa. 

Royal Oud este imbogatita cu ulei de susan cu proprietati antioxidante si emoliente, presarata cu ingrediente luxuriante: condimente si ambra, pentru un ritual perfect.

Muschio Bianco (Mosc Alb) raspandeste – asa cum sugereaza si numele – aroma puternica a moscului in combinatie cu ambra pretioasa, pentru o senzatie de tonifiere si prospetime cu parfum ce rezista timp indelungat pe piele.

Fior di Loto (Floare de Lotus) presara peste tot trupul petale fine de lotus si le combina cu arome condimentate, lasand in urma parfumuri delicate si feminine, imprimate pe pielea ingrijita si rasfatata. 

Cremele de dus Tesori d’Oriente imbraca pielea intr-o textura matasoasa, o hidrateaza si o invaluie intr-o aura misterioasa cu arome felurite, aduse din taramuri mistice. Un intreg mozaic de miresme florale, fructate si condimentate sunt contopite de magicienii Tesori d’Oriente pentru o vara cu vibratii exotice, senzuale, captivante.
Disponibila in urmatoarele variante: Hammam, Aegyptus (Egipt), Mirra (Smirna), Royal Oud, Fior di Loto (Floare de Lotus), Muschio Bianco (Mosc Alb).

250 ml
Pret 11.53 lei fiecare

Ambalajul practic al cremei de dus, cu un sistem nou de prindere al lantului din plastic, permite depozitarea usoara a produsului sau prinderea sa prin agatare, astfel incat crema de dus sa fie mereu la indemana. Tu ce varianta preferi?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo