marți, 12 iulie 2016

Vara cu florile C-THRU

Vara aceasta, C-THRU combina miresmele celor mai alese flori intr-un buchet ce reuneste personalitatile multiple ale femeilor. Toata aceasta simfonie prinde viata, parfum si culoare prin aromele florale regasite in toate parfumurile C-THRU, asociate cu cate un moment al acestui anotimp mult asteptat.Zorii diminetii se revarsa cu raze calde in Emerald Shine, cu picaturi de roua ce siroiesc pe florile de crin, trandafir, violeta si lotus, incununate de esente citrice, de aromele fructate de mure si coacaze si de cele lemnoase de santal, mosc si cedru. 
Un parfum ce emana energie, naturalete si armonie, toate transpuse intr-o femeie dinamica, puternica si increzatoare in fortele proprii, care iubeste florile. 

C-THRU Emerald Shine este disponibil in urmatoarele variante: 

DEO 150 ml, pret: 12,5 lei
EDT 50 ml, pret: 43 lei
EDT 30 ml, pret: 32 lei
Lime Magic apare ca o ploaie racoroasa de vara ce potoleste simturile prin miresmele sale florale de iasomie si trandafir. Acest decor este intregit de aroma citricelor, a ceaiului verde, a bergamotei si a moscului ce redau prospetimea, luminozitatea si bucuria acestui moment. 
Un parfum cu note puternice, florale, potrivit unei femei dinamice, energice si mereu active.

C-THRU Lime Magic este disponbil in urmatoarele variante: 

DEO 150 ml, pret: 12,5 lei
EDT 30 ml, pret: 32 lei
EDT 50 ml, pret: 43 lei

Miezul zilei se contopeste cu Tender Love, un parfum scaldat in miresme de iasomie, floare de lotus, violete si vanilie. O incantare a simturilor cu stropi deliciosi si fructati de para, mandarina si bergamota care contrasteaza armonios cu notele de chihlimbar pretios si mosc. 
Parfumul floral denota romantismul, feminitatea si reveria unui moment mangaiat de razele jucause ale soarelui, pentru femeia delicata, pura si diafana. 

C-THRU Tender Love este disponibil in urmatoarele variante:

EDT 30 ml, pret: 32 lei
DEO 150 ml, pret: 12,5 lei
EDT 50 ml, pret: 43 lei

Black Beauty asterne noaptea invelita in mister si intinde pretutindeni flori pretioase de orhidee. Peste florile senzuale se presara paciuli, condimente, vanilie, citrice si ambra, intregite de aroma exotica a lemnului de santal. 
Toate aceste miresme invaluie simturile in senzualitate si eleganta, intruchipate intr-o femeie rafinata si enigmatica asemenea unei flori pe care o admiri de la distanta. 

C-THRU Black Beauty este disponibil in urmatoarele variante: 

EDT 30 ml, pret: 32 lei
EDT 50 ml, pret: 43 lei
DEO 150 ml, pret: 12,5 lei
Golden Touch scoate in evidenta o seara de vara plina de senzualitate si stralucire, cu accente florale de iasomie. Aromele delicate sunt completate de paciuli si de cele delicioase de coacaze, prune, piersica, bergamota si portocala, iar cele lemnoase de cedru, mosc si santal intaresc acest cadru exuberant. 
O aroma fina, suava, imbinata cu eleganta si stralucirea unei nopti magice, redata prin personalitatea unei femei seducatoare si gratioase. 

C-THRU Golden Touch este disponbil in urmatoarele variante: 

DEO 150 ml, pret: 12,5 lei,                          
EDT 30 ml, pret: 32 lei.

Care este preferatul tau?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo