vineri, 5 august 2016

Tesori d’Oriente Aegyptus – ritualuri luxuriante, calatoare

Egiptenii sunt recunoscuti pentru cultul ingrijirii si ritualurile luxuriante dedicate frumusetii, iar Tesori d’Oriente aduce mai aproape secretele acestora cu gama Aegyptus, un rasfat pentru trup si simturi.

Rasfat cu arome exotice
Gama Tesori d’Oriente Aegyptus reuneste ingredientele pretioase folosite in Egiptul Antic pentru o calatorie mistica in propriul spatiu. 
Notele florale ale crinului albastru de Nil invaluie corpul intr-un parfum sofisticat si intrigant, iar esentele exotice ale lemnului de santal si condimentelor completeaza tabloul ingrijirii care poarta gandul catre calatorii si taramuri batatorite de pasii zeilor. 

Hidratare de pe taramuri mistice
Laptele de papirus este un ingredient folosit inca din vechile timpuri de egipteni, fiind apreciat pentru proprietatile sale de hidratare si hranire. Texturile fine ale produselor din gama Aegyptus ingrijesc pielea in profunzime, lasand-o catifelata si parfumata timp indelungat, pentru o calatorie magica pe taramuri feerice.
Ritualul de ingrijire devine un adevarat rasfat cand miresmele Orientului te poarta catre o calatorie spre timpuri indepartate, in pasi parfumati:

1. Aroma proaspat-florala ale cremei dus si cremei de baie persista vreme indelungata, iar produsele hidrateaza eficient pielea chiar din timpul utilizarii, sub dus;


2. Crema de corp actioneaza in profunzime, efectul de piele fina si moale resimtindu-se chiar dupa prima aplicare si pentru timp indelungat. Parfumul crinului albastru de Nil te insoteste pe parcursul intregii zile, invaluindu-te in miresmele taramurilor orientale;

3. Apa de toaleta se aplica in zone-cheie ale corpului, unde parfumul prinde viata si se armonizeaza perfect si, in acelasi timp, diferit, in functie de PH-ul fiecarei utilizatoare.

Gama Tesori d’Oriente Aegyptus te poarta intr-o lume atemporala, unde senzualitatea, misterul si rafinamentul femeii sunt cele mai pret elemente.
Gama contine:
Crema de baie 500 ml, 18.60 lei
Apa de toaleta 100 ml, 26.04 lei
Crema de dus 250 ml, 11.53 lei
Crema de corp 300 ml, 24.80 lei


Azi am incercat pentru prima data un produs din aceasta gama si miroase genial.

Tu ai incercat produsele Tesori d' Oriente?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo