marți, 13 septembrie 2016

Volum dublu si ingrijire in acelasi timp?

Descopera gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia

Este timpul sa spui “Adio!” parului uscat si coafurilor sofisticate, bucurandu-te de volum dublu si ingrijire in acelasi timp!

Cum look-ul natural este noua tendinta in hairstyling, NIVEA revolutioneaza intreg portofoliul de styling si introduce o formula hranitoare, imbogatita cu ulei de macadamia, ce previne uscarea firului de par.

“Toamna aceasta, look-ul natural al parului este in tendinte. Experimenteaza coafuri simple, ce se adapteaza usor tipului tau de par, fara prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA imbogatite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea parului. Daca doresti sa oferi mai mult volum, incearca spuma NIVEA Volume Care ce nu incarca parul si ii asigura volum de la radacina. Pentru un look mai voluminos, usuca-ti parul tinand capul in jos. De asemenea, pentru un finish lejer si sustinere de lunga durata, poti aplica spray-ul din aceeasi gama“, ne recomanda Sally Brooks, stilistul international NIVEA.

Daca pana acum erai nevoita sa alegi intre volum si ingrijire, trebuie sa stii ca gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usuca si nu incarca parul, oferind volum dublu si ingrijire pentru ca tu sa simti frumusetea unui par sanatos. 

Indiferent daca vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seara sau cocuri neglijente cu jumatate din par, volumul si fixarea puternica te vor insoti pe durata intregii zile.

Bucura-te de un par ingrijit si aliniaza-te tendintelor toamna - iarna!

Incearca una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfecta pentru orice ocazie!Indiferent de coafura aleasa, bucura-te de un par plin de volum cu noua gama de hairstyling NIVEA Volume Care!


Pret recomandat NIVEA Volume Care spuma pentru par: 15.01 RON (150 ml).

Pret recomandat NIVEA Volume Care fixativ pentru par: 15.01 RON (250 ml).


Ti-ai dori sa incerci noile produse Nivea?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo