duminică, 9 octombrie 2016

#CTHRUmakeastatement


#CTHRUmakeastatement
Declaratia de stil de la C-THRU


Toamna aceasta C-THRU lanseaza o provocare: explorarea creativitatii fiecareia dintre noi si curajul de a face o adevarata declaratie de stil. Campania #CTHRUmakeastatement pune in lumina reflectoarelor adevaratele staruri ale modei: fashionistele de zi cu zi, cele pentru care strada este propriul catwalk si care imprima amprenta personala pe fiecare tinuta pe care o poarta.
Sub umbrela hashtagului #CTHRUmakeastatement se desfasoara intreaga toamna actiuni online internationale (Europa de Est) prin care brandul isi consolideaza pozitia de accesoriu fashion. Parfumurile C-THRU devin atingerea indispensabila pentru formarea tinutei desavarsite, cu ajutorul careia fashionistele fac o declaratie ce nu are nevoie de cuvinte.
C-THRU le incurajeaza pe femei sa devina increzatoare in propriul stil, sa se joace cu tendintele modei si sa isi urmeze instinctele – moda vine si trece, in timp ce stilul personal este unic si depaseste proba timpului. Atitudinea este accesoriul cel mai important si poate face usor trecerea de la un look banal la unul wow, in stilul #CTHRUmakeastatement.
Inspiratia din acest sezon vine din partea parfumului proaspat lansat in primavara, C-THRU Tender Love, cu aroma sa lemnos-fructata. Notele de para, mandarina si bergamota indeamna fashionistele sa isi redescopere latura romantica, iar inima parfumului imbina armonios iasomia, violete si florile de lotus, definitia inmiresmata a feminitatii. Echilibrul final este dat de notele de mosc, chihlimbar si vanilie, un amalgam senzual de senzatii aromate.
C-THRU make a statement este declaratia fashionistelor pentru care inventivitatea si originalitatea sunt valorile dupa care isi ghideaza stilul. Acel stil individual, unic, pe care atitudinea potrivita il releva intregii lumi.


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo