luni, 31 octombrie 2016

STR8, un parfum pentru fiecare personalitate puternica

Irezistibili, puternici, diferiti – brandul de parfumerie STR8 evidentiaza trasaturile barbatilor sarmanti si transpune personalitatile pregnante ale acestora in notele bogate. Gamele diverse prezinta parfumuri ce imbina arome intrigante care dezvaluie tipologiile barbatilor STR8.

Live True este dedicat barbatului independent, increzator in fortele proprii, care isi urmeaza adevarata chemare cu o pasiune de neoprit. Parfumul debuteaza spectaculos cu note proaspete marine, grapefruit si ananas, dezvaluind treptat inima salbatica de lavanda evidentiata de notele de cimbru si iasomie. Actul final este simplu si profund, dezvaluind note de ambra si brad.

Barbatul autentic isi regaseste echilibrul in esenta picant-lemnoasa a parfumului STR8 Original. Menta si busuiocul ofera o prospetime aromata, in timp ce lemnul de santal si cardamomul condimenteaza si subliniaza atitudinea de cuceritor a barbatului clasic.


Barbatul Red Code descifreaza codul! Dependent de adrenalina, notele de ananas, grapefruit si cardamom reprezinta spiritul energic al barbatului Red Code. Inima de lavanda, cimbru si iasomie si baza de brad si semintele vanilate Tonka evidentiaza latura contrastanta a celui care iubeste provocarile si sentimentul de invingator.
Rebel este parfumul celui care nu se complace, cel care lupta pentru a obtine ce isi doreste. Vanilie, ambra si cumerina – baza pe care este construita inima curajoasa de mar si grapefruit a parfumului, iar mandarina, lamaia si bergamota completeaza spiritul rebel al unui parfum ce iese din tipare.

Condimentat-lemnos, barbatul Freedom nu tine cont de reguli. Mandarina jucausa, paciuli, cedru si cardamom – note indraznete ce traduc curajul barbatului cu spirit neimblanzit. Rasina si rozmarinul au amprenta puternica a naturii, element specific barbatului liber, iar paprika si ghimbirul reprezinta sarmul provocator ce nu da gres niciodata.

Parfumul Oxygen este dinamic si proaspat, special conceput pentru barbatul mereu in actiune. Cu note de mandarina, menta si lavanda, acesta impresioneaza prin sarmul natural.Evadeaza din rutina orasului si se hraneste cu adrenalina, acesta este barbatul Adventure. Alaturarea vaniliei citricelor accentueaza latura ludica si indrazneata a acestuia, iar ambra si lemnul de santal sugereaza misterul unei aventuri.
Pret Eau De Toilette STR8 50ml – 33 lei
Pret EDT STR8 100ml – 45 lei


Ce ai alege pentru partenerul tau?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo