vineri, 28 aprilie 2017

Straluceste cu noul parfum C-THRU Glamorous
C-THRU Glamorous transforma fiecare moment al zilei intr-o clipa de stralucire, inspiratie si eleganta atemporala. In tumultul neprevazutului de zi cu zi, povestea #CTHRUmakeastatement se continua cu parfumul C-THRU Glamorous - acesta devine ancora feminitatii si ofera imboldul de a face o declaratie de stil prin atitudine si creativitatea tinutei personale. 

Cu o aroma bogata, notele care compun glamorousul parfum floral-fructat se imbina intr-un amestec original, incapsulat cu delicatete intr-un ambalaj cu accente luminoase, simbolic pentru stralucirea plina de farmec a noului parfum C-THRU.

C-THRU Glamorous debuteaza cu notele proaspete de lamaie, mere si iedera, o energie pura care se raspandeste inca de la prima pulverizare. Liliacul, iasomia si lacramioarele sunt notele de mijloc, romantice, care surprind eleganta si farmecul feminin. 
Aromele lemnoase de chihlimbar si cedru reprezinta semnatura finala a parfumul C-THRU Glamorous, creat pentru femeia moderna si sofisticata.

Povestea declaratiei de stil continua cu fiecare produs C-THRU care vine in intampinarea fashionistelor. Creativitatea si autenticitatea sunt perfect completate de aroma unui nou parfum sofisticat si fin in acelasi timp. 
Infuzeaza fiecare zi cu glamour! C-THRU Glamorous – atitudine, zambet, incredere, stralucire – mai mult decat un parfum, aliatul frumosului si al complexitatii femeii moderne.


C-THRU Glamorous este disponibil in urmatoarele variante:
Deo Body Spray, 150ml – 12.5 lei
Eau de Toilette, 30ml – 32 lei


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. cei de la C-thru ne vrajesc ca de fiecare data cu ceva nou, chiar sunt curioasa de miros

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo