joi, 18 mai 2017

#tesimtiwowNIVEA Care: te simti WOW, arati WOW!Sa primesti un cadou fara un motiv anume, sa depasesti un record personal sau sa probezi rochia pe care o admiri de o luna si iti vine perfect sunt cateva dintre experientele care te fac sa zambesti si sa te simti minunat in pielea ta. Pentru o  experienta completa ai insa nevoie si de o piele fericita, iar senzatia grasa sau lipicioasa pot sa te puna in dificultate.


Crema revolutionara NIVEA Care iti hidrateaza pielea in profunzime, cat ai zice „WOW”! 

Pentru ca tu sa te simti si sa arati WOW, NIVEA Care iti hidrateaza pielea in profunzime fara pic de efort, mai ales daca ai un stil de viata activ si ai nevoie de un ritual simplu si catifelat. Cu 100% hidratare si 0% senzatie grasa, NIVEA Care te face sa te simti WOW si sa iti continui ziua fara griji.

Imediat dupa aplicare actioneaza intens si este absorbita imediat oferind o ingrijire delicata. In plus, cu NIVEA Care efectele hidratarii intensive sunt vizibile si vei avea o senzatie placuta care dureaza intreaga zi. 
Incearca NIVEA Care si descopera efectul WOW pentru corp, WOW pentru ten, WOW pentru bugetul tau!

Afla mai multe detalii despre crema ideala pentru ten si corp de pe site-ul NIVEA.Pret maxim recomandat NIVEA Care: 14.3 Lei, 100 ml;
Pret maxim recomandat NIVEA Care: 20.6 Lei, 200 ml


Ai incercat crema pentru corp si ten Nivea Care?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. mi se pare un gest gragut din partea lor, legat de crema este foarte buna

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo