miercuri, 3 mai 2017

Tesori d’Oriente lanseaza gama Japanese Rituals

Tesori d’Oriente lanseaza Japanese Rituals, gama ce integreaza in produsele de ingrijire ingredientele traditionale japoneze, pentru o stare de bine si de rasfat al corpului si al mintii. Ritualul de imbaiere este un element esential in cultura japoneza, caruia i se acorda o importanta deosebita pentru combaterea stresului si atingerea echilibrului interior.

Aprecierea clipei, cadoul de zi cu zi 
Atentia dedicata ritualului de ingrijire zilnic reprezinta filosofia estica despre purificarea corpului si a mintii, cu accent pe aprecierea completa a prezentului.
Ingredientele principale ale produselor Tesori d’Oriente Japanese Rituals sunt parfumatul bujor si uleiul Tsubaki, obtinut prin presarea semintelor de camelie. Acesta din urma este bogat in acizi grasi, Omega 9, vitamina E si colagen vegetal, elemente ce contribuie la hidratarea pielii si redarea si mentinerea elasticitatii. Pe langa proprietatile antioxidante si emoliente, aceste ingrediente sunt considerate aducatoare de noroc. 


Arome florale pentru un rasfat traditional japonez
Parfumul gamei este intens, aroma combinand note fresh, florale si delicate. Notele de varf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit si bergamota care fac intrarea in scena pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lacramioare, trandafir si masline dulci. La final, notele de patchouli, cedru si mosc sunt aromele lemnoase care persista, pentru o stare de rasfat indelungata.


Gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals ajuta la calmarea, rasfatarea si incantarea tuturor simturilor prin aroma exotica a parfumului si textura intens hidratanta a cremelor de baie si de dus.


Gama contine:
Apa de toaleta 100 ml, 26.04 lei
Crema de dus 250 ml, 11.53 lei
Crema de baie 500 ml, 18.60 lei
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo