luni, 12 iunie 2017

B.U Pure+Dry


Delicatete si eficienta: B.U. lanseaza 
antiperspirantul in action Pure+Dry


Feminitatea si viata activa isi gasesc esenta in noul antiperspirant B.U. in action Pure+Dry, cu extract de cires japonez si parfum pudrat. Formula Pure+Dry asigura o protectie de pana la 48 de ore impotriva transpiratiei, pielea axilei ramanand uscata, protejata si parfumata timp indelungat. 
Parfum, prospetime, protectie


B.U. se adreseaza fetelor energice, cu un stil de viata care face slalom intre locuri, prieteni si activitati intense; fete care sunt mereu in miscare, dar care isi pastreaza feminitatea in tot acest timp.
Complexitatea vietii moderne le determina pe acestea sa aiba nevoie de o protectie suplimentara pe timpul verii, iar noul antiperspirant ofera efectul de prospetime instant, senzatia ramanand mult timp dupa aplicare. Increderea in sine se construieste si din lucrurile mici de zi cu zi, B.U. in action Pure+Dry fiind antiperspirantul ideal pentru o vara memorabila!
Extractul de cires japonez, denumit sakura, este ingredientul exotic care spune povesti de reinventare, de inflorire a sinelui, de reimprospatare. Notele de varf Pure+Dry sunt un mix aromatic de floare de portocal, note moscate si sofran. Inima bogata aduce notele florale de lacramioare si iasomie care lasa loc, la final, notelor de vanilie, ambra si amestec ciprat.
Actiune si alegeri: gama B.U. in action, 6 variante
Antiperspirantul B.U. in action Pure+Dry se alatura celor cinci variante disponibile pe piata: Active Release, Sensitive, Soft Skin, Protect Plus si Tender Touch. 
Gama B.U. in action a fost creata pentru a raspunde nevoilor fetelor active, care pun accent pe ingrijirea corespunzatoare a pielii, prospetime, extra-protectie impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute.


Formula testata dermatologic, anti pete albe si care protejeaza pielea timp indelungat (pana la 48 de ore), este secretul pe care il dezvaluie antiperspirantul verii!
B.U. in action antiperspirant, 150 ml – pret 10 lei, indiferent de variantaPentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. amavut acum ceva timp un atiperspirant de la Bu si a fost bun, sa incerc si varianta noua

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo