duminică, 4 iunie 2017

Noile lotiuni micelare de la Elmiplant
elmiplant – noile lotiuni micelare 


Demachierea si curatarea tenului sunt pasi esentiali pentru o piele frumoasa, care straluceste de sanatate si este ferita de imbatranirea prematura. elmiplant cunoaste diferitele tipuri de ten si nevoile fiecaruia si astfel completeaza ritualul cu lotiuni micelare pe baza de ingrediente naturale, pentru o demachiere blanda si eficienta.


Portofoliul de produse de curatare elmiplant este in continua dezvoltare, imbogatindu-se cu urmatoarele lansari: lotiunea micelara XPRESS EFFECT, lotiunile micelare 3 in 1 pentru ten uscat/sensibil si cea pentru ten normal/mixt. 
Fiecare lotiune elmiplant contine particule fine de ulei si apa si prezinta formule avansate, bazate pe tehnologia micelara. Tenul este curatat de impuritati, sebum si urme de machiaj, in timp ce ramane hidratat. Indiferent de sezon si de micile modificari pe care le sufera ritualul de ingrijire, demachierea ramane o constanta de care tenul are nevoie atat dimineata, pentru un fresh start, cat si seara.
Lotiunea micelara elmiplant XPRESS EFFECT este potrivita pentru toate tipurile de ten si este imbogatita cu extract de nufar 100% natural. Indeparteaza bland si rapid impuritatile si elimina eficient chiar si machiajul rezistent la apa de pe fata, buze si zona sensibila din jurul ochilor. Complexul hidratant avansat Hydro Fusion 360 combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea stiintei si previne deshidratarea pielii, mentinand senzatia de confort, care se prelungeste si dupa demachiere. Extractul de nufar calmeaza, revigoreaza si oxigeneaza pielea, pentru o senzatie de suplete si un aspect radiant.
Pret: 11.25 lei, 200ml
Fara alcool, parabeni, parafine sau coloranti. Testat oftalmologic si dermatologic.

Lotiunea micelara elmiplant Skin Moisture pentru ten uscat/sensibil a fost dezvoltata pentru a minimiza riscul aparitiei reactiilor alergice si are la baza complexul Hydro Nutrient, ce previne deshidratarea pielii, bazandu-se pe imbinarea puritatii ingredientelor naturale cu puterea stiintei. Extractul de bumbac 100% natural obtinut prin metode eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active, este bogat in proteine si minerale si ajuta la ingrijirea eficienta a tenului sensibil. Pielea este curatata, hidratata si se simte confortabil dupa demachiere.
Pret: 11.25 lei, 200 ml; 17 lei, 400 ml
Fara alcool, parabeni, parafine sau coloranti. Testat oftalmologic, hipoalergenic.


Lotiunea micelara elmiplant Skin Moisture pentru ten normal/mixt poate fi utilizata pe ten, ochi si buze, indepartand eficient si usor machiajul, printr-un singur gest. Formula imbogatita cu extract de gutuie 100% natural, obtinut prin metode blande, eco-friendly, ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare a pielii. Complexul Hydro Nutrient se regaseste si in aceasta lotiune micelara dezvoltata pentru a minimiza riscul aparitiei reactiilor alergice. 
Pret: 17 lei, 400 ml
Fara alcool, parabeni, parafine sau coloranti. Testat oftalmologic, hipoalergenic.
Tie care ti se potriveste?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo