miercuri, 28 iunie 2017

Tesori d’Oriente Byzantium


Noua gama Tesori d’Oriente Byzantium:
un mozaic de arome orientale
Sezonul calatoriilor aduce o noua veste: Tesori d’Oriente lanseaza Byzantium, gama inspirata din bogatia de culori, decoratiuni de lux si arome exotice ce au definit legendarul oras din Antichitate. O plimbare printre cladirile somptuoase, cu mozaicuri bizantine si cu parfumuri create din ingrediente rare, este calatoria din vis pe care ritualul de ingrijire o imagineaza.
Trandafirul negru, o raritate din Estul mistic


Noua gama prezinta trei produse – parfumul, crema de dus si crema de baie. Cele doua ingrediente principale ale gamei Tesori d’Oriente Byzantium sunt labdanumul, o rasina cu o aroma puternic lemnoasa, si trandafirul negru, ingredientul vedeta care se gaseste doar in zona Halfeti, un sat traditional din Turcia. 
Trandafirul negru prezinta nuante rosiatice inchise si are un parfum senzual, misterios, potrivindu-se perfect cu aroma calda a labdanumului, intr-un mozaic de miresme exotice.
Rasfat senzual cu aromele Bizantului Antic
Parfumul gamei Byzantium este intens si unic prin amestecul eclectic de ingrediente orientale, precum in cazul tuturor produselor Tesori d’Oriente. Inceputul povestii din vechiul oras-emblema al Imperiului Bizantin debuteaza cu notele de scortisoara, migdale si mimoze delicate. Pe masura ce se asaza, notele de mijloc de miere si trandafir negru dezvaluie enigme din Antichitate, iar finalul grandios este alcatuit din notele lemnoase de oud, vanilie, mosc alb si cacao. 


Gama Tesori d’Oriente Byzantium caracterizeaza perfect rasfatul oriental, care incanta toate simturile. Parfumul produselor se mentine timp indelungat, iar crema de dus si cea de baie hidrateaza intens pielea, de la prima aplicare.  
Ambalajul produselor recreeaza mozaicurile puternic colorate din orasul cosmopolit al Antichitatii, un oras care a redefinit luxul si eleganta.Gama contine:
Apa de toaleta 100 ml, 27 lei
Crema de dus 250 ml, 12 lei
Crema de baie 500 ml, 19 lei
Ai incercat produsele Tesori d' Oriente?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. crema de baie ma tenteaza , chiar u am incercat nici un astfel de produs de la ei

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo