sâmbătă, 26 august 2017

C-THRU Black BeautyVisul unei nopti de final de vara poarta aroma
C-THRU Black Beauty


C-THRU Black Beauty devine parfumul-semnatura al finalului de vara, prin amestecul de poveste de adieri calde ce ating delicat pielea, stele aurii ce poleiesc incheieturile si aroma oriental-lemnoasa hipnotizanta care seduce simturile. Parfumul contureaza o femeie cu o personalitate puternica, ce isi cunoaste atuurile si epateaza prin senzualitate, pastrand in acelasi timp un strop de mister si delicatete. 

Seductie in trei acte
Jocul seductiei cunoaste mai multe valente, iar enigmele incep sa fie descoperite pe masura ce parfumul isi dezvaluie notele maiestuoase si ademeneste simturile intr-o experienta olfactiva captivanta.
Calatoria misterioasa incepe intr-un paradis exotic care emana adieri de citrice, presarate cu atingeri condimentate, in care se regasesc notele de varf ale parfumului C-THRU Black Beauty.
Urmatorul capitol al seductiei se desfasoara in indepartatele tinuturi orientale, pe un drum decorat cu orhidee inmiresmate, carora li se alatura vanilia dulce, impreuna cele doua alcatuind inima parfumului de neuitat.
Episodul final al idilei se desfasoara intr-un loc tainic, in care notele de baza combina aroma puternica a lemnului de santal si mireasma pregnanta de patchouli incrustat cu taria notelor de ambra. 
Toate acestea pun in scena tabloul seductiei pe care femeia C-THRU il contureaza si il controleaza cu o nonsalanta unica. 
O aventura de neuitat, intr-o noapte parfumata de final de vara, o aventura ce rasfata si cele mai pretentioase simturi olfactive – aceasta este promisiunea C-THRU Black Beauty.

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo