sâmbătă, 21 octombrie 2017

#CTHRUmakeastatementRO (concurs)

#CTHRUmakeastatementRO
Glam in fiecare zi, cu C-THRU


C-THRU revine cu provocarea ca fiecare dintre noi sa faca o declaratie de stil in fiecare zi, sa imbratiseze atitudinea de star al propriului film, sa #makeastatement. Anul acesta, o lume glam, plina de frumos in toate starile sale, este lumea pe care C-THRU o propune pentru descoperirea de sine prin campania #CTHRUmakeastatementRO si prin noul sau parfum, Glamorous.

In aceasta toamna, campania #CTHRUmakeastatementRO se desfasoara printr-un mecanism simplu si are premii fabuloase pentru orice iubitoare de frumos. Perioada de inscriere in campanie este pana pe 8 noiembrie si se face prin incarcarea unei fotografii pe contul personal de Instagram (care trebuie sa fie public, pentru ca poza sa poate fi vizualizata de organizatori), o fotografie fashion care arata atitudinea glamorous a fiecarei participante. 
Pentru ca inscrierile sa fie valide, fiecare fotografie incarcata pe Instagram va contine in textul descriptiv hashtag-ul oficial al campaniei: #CTHRUmakeastatementRO.
Participantele pot accesa platforma www.cthrumakeastatement.com pentru inspiratie si pentru a afla castigatoarea marelui premiu: un set complet C-THRU Glamorous si un voucher H&M in valoare de 1000 lei.
Personajul principal al acestei campanii, parfumul C-THRU Glamorous, este accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul oricarei fashionista. Aroma delicioasa debuteaza furtunos cu notele proaspete de lamaie, mere si iedera. Daca feminitatea poate fi surprinsa de notele unui parfum, acestea ar fi notele de mijloc de liliac, iasomie si lacramioare. Notele finale de chihlimbar si cedru echilibreaza balanta aromei florale si aduc o nota lemnoasa, misterioasa si senzuala pentru un parfum creat special pentru femeia moderna si sofisticata.

Fill your everyday with glamour!
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

  1. E tare draguta campania lor, ca toate celelalte! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din descrierea parfumului, cred ca ar fi pe placul meu: imi plac mult liliacul, iasomia, dar si lacramioarele. Iar daca are si note lemnoase e perfect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un parfum foarte fin cunoscut pentru mirosul placut si persistent iubit de orice femeie.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo