vineri, 27 aprilie 2018

Spread the red. Spread the Passion (concurs)
Noua gama de produse B.U. Passion incurajeaza si premiaza libera exprimare a pasiunilor care definesc fericirea
B.U. isi extinde gama cu o noua linie de produse, B.U. Passion, ce reflecta entuziasm, energie, intensitate, dinamism si vitalitate. Lansarea va fi marcata prin campania „Spread the red. Spread the Passion”, dedicata intensitatii cu care traim fiecare moment, si se adreseaza tinerelor care isi urmeaza intr-un mod unic visurile. B.U. le incurajeaza astfel sa isi impartaseasca pasiunile, deoarece ele reprezinta sursa de fericire autentica.

Gama este dedicata persoanelor care sunt o sursa infinita de inspiratie pentru cei din jur si care aleg sa traiasca viata conform cu visurile lor. Acestia sunt incurajati sa se alature comunitatii B.U. Passion, un loc unde tinerele isi impartasesc idealurile si aleg sa isi urmeze visurile, cu pasiune si dedicare. 
Noua gama de produse B.U. Passion contine apa de toaleta, deodorant natural spray si deodorant body spray. Aromele produselor sunt puternice, senzuale si surprind prin esentele florale si fructate existente in notele de varf si de mijloc: mar rosu, violete si coacaze negre, care amplifica pasiunea impreuna cu iasomia, trandafirul rosu si tuberoza. In plus, pentru o mireasma deosebita, notele de baza au fost compuse din boabe de Tonka si vetiver, pentru a trezi cele mai inalte aspiratii. 

Castiga premii super cool

Pentru ca B.U. Passion doreste sa extinda comunitatea tinerelor care traiesc fiecare moment cu pasiune, a dat startul campaniei Spread the red. Spread the Passion.
Astfel, incepand de acum si pana pe 03.06.2018, acestea au sansa de a castiga in fiecare saptamana cate un kit B.U. Passion si o invitatie la evenimentul B.U. Passion din luna iunie sau marele premiu, care consta intr-un voucher H&M, un kit B.U. Passion si o invitatie la evenimentul B.U. Passion din luna iunie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faca este sa urmeze doi pasi simpli:
1. Sa posteze o fotografie pe pagina personala de Facebook sau Instagram (postarea trebuie sa fie publica) prin care ne arate un moment in care se bucura de una dintre pasiunile sale.
2. Sa adauge #spreadthepassion_RO in descrierea fotografiei. 
Pentru mai multe detalii, participantii sunt rugati sa consulte regulamentul campaniei, disponibil pe pagina de facebook oficiala B.U. Romania.
Accepta si tu invitatia B.U. Passion si alatura-te comunitatii care isi indeplineste visurile, cu pasiune si dedicare!Te-ai inscris?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

10 comentarii:

 1. Ce culoare minunată are ambalajul!

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi plac spray-urile de BU. Parfumul încă nu l-am incercat .Interesante produse.

  RăspundețiȘtergere
 3. N-am mai folosit Bu din adolscenta, imi place concursul cred ca am sa particip si eu

  RăspundețiȘtergere
 4. De multa vreme nu am mai folosit BU, insa sunt convinsa ca miros nemaipomenit de bine. Tare interesanta provocarea, voi participa cu mult drag si eu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai folosesc din cand in cand si B.U. pentru ca-mi place cum mi se potrivesc parfumurile lor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Este o campanie foarte interesantă. M-am înscris și eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca miros tare bine aceste produse. Îmi doresc sa le câștig

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu am folosit nimic de la BU. Am văzut în magazin ceva de la ei si chiar mi-a stârnit curiozitatea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Chiar sunt curioasa despre cum miroase aceasta noua gama! :)

  RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo