marți, 26 iunie 2018

Arome orientale chiar la tine acasa


Tesori d'Oriente aduce aromele orientale chiar la tine acasa, cu gamele Ayurveda si Ceai Verde Matcha


Vara aceasta, bucura-te de noile arome orientale de la Tesori d'Oriente si de clipe de relaxare de neuitat. Ingredientele special alese pentru noile game Ayurveda si Ceai Verde Matcha iti vor desavarsi starea fizica si spirituala deopotriva. 
Tesori d'Oriente Ayurveda

Ayurveda, terapia oferita de Brahma, este ideala pentru ingrijirea completa a mintii, corpului si a constiintei, cele trei aspecte ale unei persoane. O practica indiana, aceasta are la baza credinta conform careia fiecare persoana este constituita dintr-o “dosha”, un mix al celor cinci elemente esentiale: apa, pamant, aer, foc si eter. Exista trei doshe, numite vata (asociata cu miscarea), pitta (asociata cu metabolismul) si kapha (asociata cu materia solida, carnea si oasele). Desigur, fiecare dosha are calitati diferite, pe care Ayurveda are ca tinta sa le mentina in echilibru. .
Cu ajutorul noii game Tesori d’Oriente Ayurveda, imbogatita cu aloe vera, galbenele, ulei de amla, neem si susan, iti vei putea crea propriul colt de relaxare. Amestecul de ingrediente pretioase, atent selectate si proportionate, te vor purta cu gandul catre tinuturile pline de mister ale Indiei.
Noua crema de baie te va invalui cu aromele sale orientale, te va ajuta sa iti relaxezi trupul si sa iti eliberezi mintea si constiinta de stresul de zi cu zi. Iar pentru o experienta desavarsita, foloseste zilnic noul parfum din aceeasi gama. Intensitatea aromelor te va cuceri inca din primul moment si va fi aliatul tau in crearea mediului ideal pentru o pauza de la grijile cotidiene. 

Tesori d'Oriente Ceai Verde Matcha 

Istoria ceaiului este cu adevarat antica, insa in sec. XII, sub influenta calugarilor budisti, prepararea si prezentarea ceaiului Matcha, o pudra verde foarte fina, a devenit un ritual pentru regasirea si restabilirea echilibrului interior si a starii de bine. Camellia Sinensis, cunoscuta inca din antichitate drept un elixir al frumusetii, gratie proprietatilor sale antioxidante, de detoxifiere, anti-imbatranire si de rejuvenare, sta la baza ceaiul Matcha, obtinut prin procesul de uscare a celor mai fine frunze de ceai verde. 
Aceste ritualuri, pretuite inca din antichitate pentru efectele benefice pe care le au asupra mintii si corpului, au fost sursa de inspiratie pentru gama Tesori d'Oriente Ceai Verde Matcha. Notele proaspete de citrice si cele pretioase de Matcha din gelul de dus si din parfum se combina cu energia si caldura condimentelor, a lemnului si a moscului, iar rezultatul este o aroma intensa care ajuta la regenerarea si relaxarea simturilor. 


Creeaza-ti si tu propriul colt de relaxare cu produsele Tesori d'Oriente Ayurveda si Ceai Verde Matcha!
Voi ce varianta preferati, Ayurveda sau Ceai Verde Matcha?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

  1. Nu le-am incercat, cred ca sunt grozave, imi plac produsele de la Tesori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ayurveda il am si eu, miroase foarte fain ca toate produsele tesori

    RăspundețiȘtergere
  3. gama ayurveda este de vis! vad ca si parfumul persista binisor, l-am purtat azi!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo