marți, 17 iulie 2018

elmiplant DETOXPregateste-ti tenul pentru provocarile de zi cu zi, cu noua gama DETOX de la elmiplant
Orasul este plin de provocari pentru tenul tau. Praful, fumul si toate substantele nocive din noxe pot fi daunatoare, incarcand pielea cu toxine si poluanti. Solutia? O detoxifiere profunda si eficienta, cu produsele din noua gama elmiplant DETOX, cu carbune activ 100% natural.
Noua gama elmiplant DETOX desavarseste ritualul de demachiere, curatand in profunzime toate impuritatile care ne pot afecta pielea. Zi de zi ne expunem tenul factorilor agresivi ai orasului si ai mediului. Particule microscopice de funingine, fum si acid sunt eliberate in atmosfera, iar atunci cand acestea sunt mai mici decat porii, se infiltreaza usor in straturile profunde ale pielii. Acesti factori pot avea drept consecinte pielea terna, hiper-pigmentarea, inflamatiile, deshidratarea sau aparitia liniilor fine. 

Asadar, o demachiere profesionala cu produsele elmiplant DETOX este necesara pentru ca tenul sa isi recapete stralucirea si aspectul sanatos. Noua gama se adreseaza tipurilor de ten normal si gras si este formata din gelul de curatare intensa, care actioneaza in profunzime si curata porii in mod delicat, si lotiunea micelara, ce reda tenului stralucirea naturala si aspectul sanatos.
Ingredientul cheie al gamei DETOX este carbunele activ, care actioneaza ca un magnet pentru impuritati. Acesta este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii in tratamentele de detoxifiere si energizare a pielii, dar si de estompare a acneei. In plus, formula produselor este constituita din 94% ingrediente de origine naturala, cu 0% parabeni, parafine si coloranti.
Protejeaza-ti si tu pielea cu produsele din noua gama elmiplant DETOX si bucura-te de un ten radiant toata vara!

Iubesc produsele cosmetice cu carbune asa ca imediat ce voi vedea produsele in magazine cu siguranta le voi studia bine, bine. 
Trebuie musai sa le incerc, aparent tenul meu mixt/gras se impaca foarte bine cu aceste produse care au in compozitie carbunele.


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. arata tentant gama acesta, chiar as vrea sa o incerc sper sa lanseze si o masca sa fie completa

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo